SAMSUN / ATAKUM - Şehit Emrah Sapa Anadolu İmam Hatip Lisesi

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından  düzenlenen  Genç Nida Kuran-i Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında okulumuz öğrencisi Zeynep Betül KARACA  il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Ev sahipliğini okulumuzun yaptığı ve Ertuğrul Gazi Orta Okulu ve Şehit Yücel Onbaşı Okulunun katılımıyla gerçekleşen kan bağışı etkinliği 11 Kasım Perşembe günü gerçekleşti.

Ara

Okulumuz ingilizce öğretmeni Tuğba Kurt'un danışmanlığında hazırlanan ve orijinal adı "My Dream School Project" olan hayalimdeki okul projesinin açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İrfan Yetik, Şube Müdürümüz İsmail Kirendibi ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Öğreneceğimiz düzenlenen sergide hayallerindeki okulu ve eğitimi katılımcılarımıza tanıttılar.

Kas

ÖĞRENCİLERİMİZE EKAN BAĞIMLILIĞININ ZARARLARI KONUSUNDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ VERİLDİ.